Σάββατο, 20 Απρ.
16oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου, θέλει δουλειά

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου, θέλει δουλειά

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τα 34 χρόνια γάμου με την Έφη Μουρίκη και παραδέχεται ότι έμαθε να αγαπάει εξαιτίας της αφού σαν παιδί δεν γνώρισε την αγάπη από την οικογένεια του και ειδικά από τον πατέρα του που δεν τον θεωρεί πρότυπο.

Για τα 34 χρόνια γάμου ανέφερε: «Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου ,θέλει δουλειά. Πιστεύω στον έρωτα και όχι στην αγάπη. Θέλω να είμαι ερωτευμένος με την ίδια μου τη ζωή.

Με τη γυναίκα μου κατάλαβα τι σημαίνει να μάθεις να αγαπάς. Δεν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία οικογένειας, ίσως να πέρασε σαν σκέψη.

Με τη γυναίκα μου είμαστε ελεύθεροι να ρισκάρουμε όσο θέλουμε. Στα 34 χρόνια έχουμε κάνει πάρα πολλές τρέλες», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει με το πατέρα του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Μου στοίχισε η απώλεια του πατέρα μου αλλά το κατάλαβα αργότερα. Δεν είχα πάντα κακές σχέσεις αλλά δεν ήταν ο πατέρας μου πρότυπο πατέρα».

«Δεν με τρομάζει καθόλου η πάροδος του χρόνου, την αποζητώ. Πάντα βιαζόμουν να μεγαλώσω γιατί μικρόδειχνα», παραδέχθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις