Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στη Μεσσηνία - Ήχησε το 112
Lifestyle

Βραβεία Ελληνικού Κινηματογράφου: Καλύτερη ταινία η “Μικρά Αγγλία”!

Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή απονομή στη Στέγη Γραμμάτων...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χθες βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων έγιναν τα βραβεία του Ελληνικού Κινηματογράφου με την “Μικρά Αγγλία” του Παντελή Βούλγαρη να κερδίζει το βραβείο καλύτερης ταινίας και ακόμα πέντε βραβεία.

 

Η τελετή απονομής των βραβείων φιλοξενήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και ήταν όλοι εκεί. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μεταξύ άλλων τους: Ζέτα Δούκα, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βίκυ Παπαδοπούλου. Βίκυ Βολιώτη, Θέμις Μπαζάκα και πολλοί άλλοι.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: «Δεν νομίζω να δουλέψω ξανά, με έχουν κάνει cancel»
Ο Μπάσφιλντ κατηγορείται για 4 περιπτώσεις «εγκληματικής σεξουαλικής επαφής» με παιδιά κάτω των 13 ετών, κατηγορίες τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά
Τίμοθι Μπάσφιλντ
Πρώτο τρέιλερ για την ταινία «I Play Rocky» με την άγνωστη αληθινή ιστορία του θρυλικού Σιλβέστερ Σταλόνε
Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη «απορρίπτοντας μια προσφορά για χρήματα που θα του άλλαζαν τη ζωή εργάζεται για ψίχουλα προκειμένου να γυριστεί η ταινία, με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή»
Καρέ από το τρέιλερ της ταινίας «I Play Rocky»