Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βραβεία Όσκαρ 2022: O Γουίλ Σμιθ ζήτησε «συγγνώμη» κλαίγοντας για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Βραβεία Όσκαρ 2022: O Γουίλ Σμιθ ζήτησε «συγγνώμη» κλαίγοντας για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Μια από τις πιο αμήχανες στιγμές στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ καταγράφηκε στην 94η Τελετή Απονομής. Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre και… χαστούκισε (!) τον Κρις Ροκ, ο οποίος παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ. 

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ σημειώθηκε μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο Κρις Ροκ για την σύζυγο του Γουίλ Σμιθ. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο Γουίλ Σμιθ, καθώς παραλάμβανε το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς». «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το περιστατικό με το χαστούκι στον Κρις Ροκ.

Δείτε βίντεο:

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ και άρχισε να αστειεύεται. Αρχικά, αναφέρθηκε στο ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που ήταν και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane. «Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ, με την Τζέντα Πίνκετ Σμιθ να μην κρύβει την ενόχλησή της.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση! Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γουίλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του!

Δείτε το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις