Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βραβεία Όσκαρ 2022: Η στιγμή που σχολιάστηκαν οι «ερωτικές προτιμήσεις» του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο – «Τι να πω γι’ αυτόν;»

Βραβεία Όσκαρ 2022: Η στιγμή που σχολιάστηκαν οι «ερωτικές προτιμήσεις» του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο – «Τι να πω γι’ αυτόν;»

Η λαμπερή βραδιά των βραβείων Όσκαρ έχει τα πάντα… Εντυπωσιακά event, εκπλήξεις και ανατροπές, το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ στον παρουσιαστή Κρις Ροκ, ενώ στη σκηνή του Dolby Theatre σχολιάστηκαν ακόμα και οι… «ερωτικές προτιμήσεις» του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Την παρουσίαση της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ είχαν αναλάβει τρεις γυναίκες κωμικοί – Amy Schumer, Wanda Sykes και Regina Hall – και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και αυτές ένα χρυσό αγαλματίδιο για stand up comedy. Μετά όμως το σχόλιο για τις «ερωτικές προτιμήσεις» του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μάλλον θα το κέρδιζε με διαφορά η Amy Schumer. 

Η γνωστή κωμικός, μιλώντας για τις υποψηφιότητες, κάποια στιγμή λοιπόν αναφέρθηκε στην ταινία «Don’t look up», μια κωμωδία όπου η Γη απειλείται από έναν κομήτη και δύο επιστήμονες κάνουν ό,τι μπορούν για να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον κίνδυνο. Τον έναν υποδύεται ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος φημίζεται για την ερωτική προτίμησή του προς τις πολύ νεότερες γυναίκες.

«Τι να πω γι’ αυτόν;» σχολίασε η Amy Schumer, αναφερόμενη στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. «Έχει κάνει τόσο πολλά για να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή και να κληροδοτήσει έναν πιο καθαρό και πράσινο πλανήτη… στις φιλενάδες του», πρόσθεσε η γνωστή κωμικός. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις