Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βραβεία Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι οικοδεσπότης της τελετής απονομής για τρίτη φορά

Βραβεία Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι οικοδεσπότης της τελετής απονομής για τρίτη φορά
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει για τρίτη φορά ως οικοδεσπότης στα βραβεία Όσκαρ, καθώς θα παρουσιάσει την 95η τελετή απονομής το 2023, μπαίνοντας έτσι σε ένα «κλειστό κλαμπ» καλλιτεχνών που έχουν αναλάβει την παρουσίαση τρεις φορές στην καριέρα τους.

Η επιστροφή του Τζίμι Κίμελ στην παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ ανακοινώθηκε σήμερα (7.11.2022) από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της τελετής απονομής της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Γκλεν Βάις και Ρίκι Κίρσνερ.

Ο παρουσιαστής του «Jimmy Kimmel Live» ήταν οικοδεσπότης των τελετών του 2017 και του 2018, όταν έγινε ένα λάθος που έμεινε στην ιστορία του θεσμού με το φιλμ που θα πάρει το βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το κερδίζει η ταινία «La La Land» τελικά στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει τελικά στην ταινία «Moonlight!».

Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο «κλειστό κλαμπ» με τους καλλιτέχνες που ήταν τρεις φορές οικοδεσπότες της τελετής απονομής των Όσκαρ, είναι οι Τζέρι Λιούις, Στιβ Μάρτιν, Ντέιβιντ Νίβεν και Κόνραντ Νέιτζελ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις