Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απαντούν στις φήμες χωρισμού – «Δε ξέρω αν ο γάμος θα έρθει σύντομα»

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απαντούν στις φήμες χωρισμού – «Δε ξέρω αν ο γάμος θα έρθει σύντομα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

«Πήγα στην οικογένειά μου για δυο εβδομάδες, να ξεκουραστώ, ο Σπύρος έπρεπε να μείνει Αθήνα για να δουλέψει κι επειδή ήμασταν χωριστά για δυο εβδομάδες έγραψαν ότι χωρίσαμε, αλλά όχι.

Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς μου…. Δε ξέρω αν ο γάμος είναι κάτι που θα έρθει σύντομα.

Ο Σπύρος έλειπε τόσο καιρό στο Survivor, στο προηγούμενο ήμασταν μαζί, δεν έχουμε περάσει πολύ καιρό σαν φυσιολογικό ζευγάρι», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας συμφώνησε με τη σύντροφό του.

«Δε γνωρίζω τι μου λες. Εγώ έκανα ένα Tik Tok trend απλά επειδή ήταν trend εκείνη την περίοδο. Κι εγώ το είδα από κάπου αλλού, κάποιες άλλες το κάνανε πρώτες, κάποιες άλλες το κάνανε μετά από μένα.

Ποιος έκανε πρώτος τι, φαίνεται στις ημερομηνίες κάτω από τα βίντεο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Βρισηίδα Ανδριώτου για το περιβόητο βίντεο με τις φίλες φίδια και την Ιωάννα Τούνη.

«Θα πήγαινα για καφέ με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να της πω face to face αυτά που ενόχλησαν», ανέφερε στη συνέχεια η Βρισιήδα Ανδριώτου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, από την πλευρά του, αναφερόμενος στον καβγά του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια, είπε μεταξύ άλλων: «Μίλησα με τον Στάθη. Πήρε και μια έκταση που δεν εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. Εντάξει, προσέφερε λουλούδια, κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Ήταν αχρείαστο όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι κακό, ούτε η πρόθεσή του ήταν άσχημη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις