Lifestyle

William – Kate: Νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο!

Ο μικρός πρίγκιπας βρίσκεται πλέον στο παλάτι όπου δέχεται επισκέψεις από τους συγγενείς!

Πλέον και η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να πάει για διακοπές αφού ο μικρός πρίγκιπας ήρθε στον κόσμο! Η ευτυχισμένη γιαγιά επισκέφτηκε σήμερα το δισέγγονό της που βγήκε από το μαιευτήριο χθες προκαλώντας έκσταση στους Βρετανούς που είχαν στηθεί ολόκληρες μέρες έξω από το μαιευτήριο.

Στους πρώτους που είδαν το νεογέννητο μωράκι με την επιστροφή του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν και η αδερφή της Kate, Pippa Middleton.

Ο μικρός πρίγκιπας που φημολογείται ότι θα ονομαστεί George έχει δεχτεί από την πρώτη στιγμή της γέννησής του απίστευτη αγάπη και εκατομμύρια ευχές!

Ο William αστευεόμενος βγαίνοντας από το μαιευτήριο είπε ότι ευτυχώς το μωρό μοιάζει στη μαμά του ενώ συμπλήρωσε πως έχει περισσότερα μαλλιά από εκείνον αυτή τη στιγμή.

H Kate με τη σειρά της αποκάλυψε πόσο στοργικός μπαμπάς είναι ο αγαπημένος της αφού ήδη έχει αλλάξει την πρώτη πάνα στο γιο τους!

Το ζευγάρι και το νέο μέλος της οικογένειας αναχώρησε για το παλάτι με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο πρίγκιπας William.

Δες νέες φωτογραφίες από την έξοδό της οικογένειας από το μαιευτήριο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 10
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας