Lifestyle

Χ. Σάλτη: Στηρίζει τα άτομα με Αναπηρία! Φωτογραφίες

Στο φιλανθρωπικό bazaar που οργάνωσε ο σύλλογος “Ορίζοντες”…

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πλευρό των ατόμων με Αναπηρία βρέθηκε αυτές τις μέρες η Χριστίνα Σάλτη. Η νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίζεται φέτος στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη και τον Ηλία Βρεττού βρέθηκε σε φιλανθρωπικό bazaar και στήριξε όσους έχουν ανάγκη.

 

Το bazaar έγινε από το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία και αναφέρεται σε άτομα με νοητική στέρηση και αυτισμό από 14 ετών και άνω.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς