Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ, ο κορονοϊός και η απόσταση

Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ, ο κορονοϊός και η απόσταση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η Χαρά Παππά, η οποία ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε για τον σύντροφό της, τον κορονοϊό, την απόσταση και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Εκείνος είναι στην Τουρκία, εκείνη στην Ηγουμενίτσα. Η απόσταση χωρίζει αυτή την εποχή τη Χαρά Παππά και τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί. Η Χαρά Παππά που απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στο GNTM, μίλησε σε απευθείας σύνδεση με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, και η εκπομπή είχε μια έκπληξη για εκείνη!

Ένα βίντεο με τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος στη φάρμα του μαζί με την μητέρα του, τη γιαγιά του και τον γιο του. Ο Μπουράκ περιέγραψε στην εκπομπή πώς προστατεύεται από τον κορονοϊό και διευκρίνησε ότι στην Τουρκία δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πρόβλημα.

Η Χαρά συγκινημένη που είδε τον αγαπημένο της αποκάλυψε στην εκπομπή ότι ο Μπουράκ είναι λίγο περισσότερο ανήσυχος καθώς έχει ένα πρόβλημα υγείας, μια ευαισθησία στους πνεύμονες που την έχει από μικρό παιδί και για αυτό πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις