Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χάρης Δούκας: Στο πλευρό του στην ορκωμοσία του η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου

Χάρης Δούκας: Στο πλευρό του στην ορκωμοσία του η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου
NDP

Από την πιο σημαντική μέρα της μέχρι τώρα πορείας του, αυτή της ορκωμοσίας του ως δήμαρχος Αθηναίων, η Γεωργία Πολυτάνου δε θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του Χάρη Δούκα. Νέος δήμαρχος ορκίστηκε σήμερα (28.12.2023) στη δημοτική αγορά της Κυψέλης και από 1η Ιανουαρίου… πιάνει δουλειά.

Χαμογελαστή και στο πλευρό του Χάρη Δούκα, η Γεωργία Πολυτάνου, επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία του συντρόφου της ένα κόκκινο σακάκι με μαύρο πουκάμισο και μαύρο παλτό.

Η 28χρονη διεθνολόγος δεν έλειψε από το πλευρό του Χάρη Δούκα ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Λέγεται ότι θα είχε συμβεί αυτό αλλά “πήγε πίσω” λόγω των εκλογών. 

«Μία Αθήνα πράσινη, καθαρή, ασφαλή και δημιουργική για όλους. Όπως την ονειρευόμαστε και όπως αξίζει στις προσδοκίας των Αθηναίων», υποσχέθηκε να δημιουργήσει ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, από την δημοτική αγορά Κυψέλης όπου ορκίστηκε μαζί με τη δημοτική Αρχή της πόλης, ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το παλιό δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, για την τυπική τελετή της παράδοσης-παραλαβής του δήμου.

Μεταξύ των παρισταμένων στην κατάμεστη αίθουσα του κτιρίου ήταν ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, η πρ. υπουργός Λούκα Κατσέλη, ο Κ. Μπακογιάννης και ο πρώην δήμαρχος Γ. Καμίνης, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Αρχών κλπ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις