Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάρης Ρώμας: Παραλίγο να είχα παιδί που σήμερα θα είχε 3 μπαμπάδες

Χάρης Ρώμας: Παραλίγο να είχα παιδί που σήμερα θα είχε 3 μπαμπάδες
NDP

«Δεν θα έκανα έναν γάμο τώρα, επειδή δεν μου είναι απαραίτητο», λέει ο Χάρης Ρώμας σχολιάζοντας τη νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Γιορτάζουμε μία Ανάσταση, μία σημαντική μεταρρύθμιση, αυτή τη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε: «Υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα. Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύντροφο της πρώην γυναίκας μου. Δεν βλέπω κανένα κόλλημα να έλεγα σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις τρεις πατεράδες».

«Δεν θα έκανα έναν γάμο τώρα, γιατί δεν μου είναι απαραίτητο. Είμαι μεγάλος, έχω ζήσει τη ζωή μου και συνεχίζω να τη ζω, οπότε υπάρχει συντροφικότητα», τόνισε, καταλήγοντας ο Χάρης Ρώμας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις