Lifestyle

Χάρης Χριστόπουλος: «Η Ιωάννα Τούνη είναι η πιο εύπορη influencer στην Ελλάδα, τα έχει καταφέρει όλα μόνη της»

«Είναι πανάξια», είπε ακόμα ο γνωστός φωτογράφος για την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη συμπάθεια έχει για την Ιωάννα Τούνη, ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που η influencer διαγωνιζόταν στο «My Style Rocks» και ο φωτογράφος συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι μόδας σε ρόλο κριτή.

Ο Χάρης Χριστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την Ιωάννα Τούνη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» το πρωί του Σαββάτου (18.10.2025) και μίλησε για εκείνη με άκρως κολακευτικά λόγια. Ο γνωστός φωτογράφος παραχώρησε αυτές τις δηλώσεις ενώ βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ σε εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ. 

«Εννοείται ότι είναι επάγγελμα ο influencer. Πρόσφατα είδαμε και τους ισολογισμούς της Ιωάννας (σ.σ. Τούνη) και χάρηκα. Είναι η πιο εύπορη influencer στην Ελλάδα. Είναι πανάξια, τα έχει καταφέρει όλα μόνη της», απάντησε ο Χάρης Χριστόπουλος σε σχετική ερώτηση που του έγινε. 

Επίσης παραδέχτηκε ότι του λείπει η τηλεόραση όμως τα τελευταία χρόνια είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τη γυναίκα του. 

 

«Η τηλεόραση μου λείπει μερικές φορές. Είμαι τόσο αφιερωμένος στα πιτσιρίκια μου τα τελευταία 3 – 4 χρόνια, που αυτά είναι η… τηλεόρασή μου. Τα βλέπω από το πρωί μέχρι το βράδυ, κοιμόμαστε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι», παραδέχτηκε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ώρες έζησε μία μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς ακυρώθηκε η πτήση της επιστροφής της από το Λας Βέγκας, όμως κατάφερε τελικά να επιστρέψει στο σπίτι της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
21