Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιου Γκραντ: Η κόρη μου στη συναυλία των Blackpink μετατράπηκε σε «δαιμονισμένο παιδί»

Χιου Γκραντ: Η κόρη μου στη συναυλία των Blackpink μετατράπηκε σε «δαιμονισμένο παιδί»

Περήφανος θαυμαστής του K-pop συγκροτήματος Blackpink δηλώνει ο Χιου Γκραντ. Και αυτό εξαιτίας της κόρης του. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χιου Γκραντ στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», πλέον αποκαλεί το εαυτό του «Blink», όπως προσδιορίζονται οι θαυμαστές και θαυμάστριες των Blackpink.

Ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον στα πλαίσια της προώθησης της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας «Wonka».

Όταν κάποια στιγμή ο ηθοποιός ρωτήθηκε για ένα σχετικό tweet, αποκάλυψε ότι η κόρη του τον έχει κάνει φαν του K-pop συγκροτήματος. Ο θαυμασμός του για τις Blackpink ξεκίνησε όταν ο συνόδευσε την κόρη του στη συναυλία του συγκροτήματος που έγινε το καλοκαίρι στο Hyde Park στο Λονδίνο.

«Έχω μια κόρη που με παρέσυρε σε αυτό. Λοιπόν, η K-pop δεν είναι αυτόματα η κατάλληλη μουσική για έναν γκρινιάρη 63χρονο Άγγλο» όπως δήλωσε, αλλά αυτό δεν σταματά τον Hugh Grant από το να είναι φαν.

Όσον αφορά στην κόρη του, που τον έβαλε στον κόσμο της νεανικής K-pop, Χιου Γκραντ: «Το συναρπαστικό είναι ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Είναι πολύ καλό κορίτσι στο σχολείο, είναι πολύ καλό κορίτσι στο σπίτι. Είναι υπέροχη. Αλλά στη συναυλία μετατράπηκε σε δαιμονισμένο παιδί, όπως στην ταινία “Ο Εξορκιστής”».

Ωστόσο, ο Γκραντ είπε ότι αφού παρακολούθησε για μία ώρα τη συναυλία των Blackpink παρασύρθηκε και βρέθηκε να κουνά κι αυτός το σφυρί σε σχήμα καρδιάς με φως που έχουν μαζί τους στις συναυλίες οι θαυμαστές του γκρουπ, όπως ακριβώς έκανε και η κόρη του. «Ήταν καταπληκτικές. Τις αγαπώ» σημείωσε.

Και μάλλον ο Βρετανός ηθοποιός δεν είναι ο μόνος. Η ευαισθησία των νεαρών κοριτσιών από την Κορέα για περιβαλλοντικά ζητήματα οδήγησε στην τιμητική βράβευση τους από τον Βασιλιά Κάρολο τον Νοέμβριο του 2023 για την συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις