Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Miami Open της Φλόριντα, αφήνοντας -παράλληλα- στο… παρελθόν τη σχέση του με την Θεοδώρα Πεταλάς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή «Πρωινό Μας», ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πεταλάς αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικές.. πορείες, έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

«Είχαν γνωριστεί στη Νέα Υόρκη. Η απόσταση, τα πολλά ταξίδια του Στέφανου Τσιτσιπά φαίνεται ότι είναι ο λόγος του χωρισμού τους», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει για την -πρώην πλέον- αγαπημένη του σε συνέντευξή του για τη γνωριμία τους, αλλά και τη στήριξη που είχε από τη εκείνη.

«Γνωριζόμαστε μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει ο Έλληνας τενίστας για τη σχέση του, σε συνέντευξή του στο Down Town.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις