Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρισμός Άνιστον: Σε νέα αγκαλιά ο Θερού – Αυτή είναι η Petra Collins [pics]

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον, οι φήμες θέλουν τον Τζάστιν Θερού να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Τζάστιν Θερού έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 25χρονης Petra Collins μετά το διαζύγιο με την Τζένιφερ Άνιστον.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 46χρονο ηθοποιό να κάνει βόλτες με το ποδήλατό του στη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που η Selena Gomez έκανε unfollow την Petra Collins μετά τις φήμες για ειδύλλιό τους.

Ο Τζάστιν Θερού φαίνεται πως έχει πάθει «εμμονή» με την 25χρονη καλλιτέχνη με την οποία απολαμβάνει τρυφερά ραντεβού, σύμφωνα με το περιοδικό Star.

Το unfollow της Gomez μετά τις φήμες για Θερού – Collins

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό βλέπει την Petra Collins, με πηγή να αναφέρει πως ο Τζάστιν Θερού επιμένει ότι είναι απλώς φίλοι.

Ήταν τον περασμένο μήνα και λίγο πριν από την ανακοίνωση χωρισμού του από την Τζένιφερ Άνιστον που ο Τζάστιν Θερού έκανε tagg την Petra Collins σε μια από τις φωτογραφίες του στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες όμως πόζαραν ο ένας δίπλα στον άλλο με μπλουζάκια του σχεδιαστή φίλου τους Adam Selman.

https://www.instagram.com/p/Be9eClJFQv2/?hl=el&taken-by=justintheroux

Φαίνεται όμως πως την εκδοχή της φιλίας δεν την “έφαγε” η Selena Gomez. Ήταν πολύ καλή φίλη με την Petra Collins αλλά τη συνδέει και φιλία με την Τζένιφερ Άνιστον. Μετά τις φήμες για ειδύλλιό της με τον Τζάστιν Θερού έκανε unfollow τη φωτογράφο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BebAlKvAYfa/?taken-by=petrafcollins

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις