Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χριστίνα Αλούπη: Η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια

Χριστίνα Αλούπη: Η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην «Ελένη» για την επιστροφή στην Ελλάδα από την Αμερική και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για σχολικό κολατσιό.

«Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6», η ηθοποιός επέστρεψε πλέον στην Ελλάδα γιατί ήθελε ο μεγάλος της γιος να πάει σχολείο εδώ. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα», παραδέχεται η Χριστίνα Αλούπη.

Μιλάει για το πως αντέδρασαν τα παιδιά της όταν ήρθαν εδώ και επισημαίνει ότι «οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα» και ο μεγάλος της γιος ήταν τόσο ξετραλαμένος για την πρώτη δημοτικού που μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες γαι την έναρξη του σχολείου.

Η Χριστίνα Αλούπη θυμήθηκε τις δίκες της πρώτες μέρες στο σχολείο: «Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου».

Για το κολατσιό στο σχολείο βρίσκουμε λύσεις θρεπτικές αλλά και νόστιμες, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να επιστρέφει από το σχολείο το παιδί και να είναι νηστικό, εκτιμά η Χριστίνα Αλούπη.

«Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο άντρας μου είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά, εμένα με κάνουν ότι θέλουν», σημειώνει για τις σχέσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι της με τα παιδιά.

Επιπλέον στην συνέντευξή της εξομολογείται ότι η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια, γιατί ένιωθε πολύ μοναξιά και «έπιασε» τον εαυτό της να έχει δείγματα κατάθλιψης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις