Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χριστίνα Αλούπη: Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση

Χριστίνα Αλούπη: Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Αλούπη μίλησε και για τον γάμο της: «Δεν μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια.

Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Εάν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».

«Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δέχομαι για τα μάτια, όλα ”τα παίρνει η μπάλα”, δεν έχω παράπονο. Δεν κάνω κατινιές, μια φορά είχα δει ένα μήνυμα από μακριιά, δεν ψάχνω κινητά.

Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, ένιωθα άσχημα δεν ήξερα τι να κάνω, μακριά από εμένα αυτά. Έχω δηλώσει ελεύθερη ενώ ήμουν σε σχέση, ήταν στις αρχές που λες δεν ξέρω πού θα πάει και τι θα γίνει», παραδέχθηκε η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις