Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστίνα Κολέτσα: Με φλερτάρουν στο Instagram, στο live δεν ξέρω τι γίνεται

Χριστίνα Κολέτσα: Με φλερτάρουν στο Instagram, στο live δεν ξέρω τι γίνεται

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Χριστίνα Κολέτσα αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Asia Express: «Πέρασα πολύ ωραία, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα».

Στη συνέχεια μίλησε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. «Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», είπε.

«Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει», είπε για τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

Όπως δήλωσε η ίδια, την φλερτάρουν στο Instagram και μάλιστα είχε προκύψει και σχέση από διαδικτυακή γνωριμία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις