Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Χριστίνα Κολέτσα: Στα social media με φλερτάρουν απροκάλυπτα και χυδαία

Χριστίνα Κολέτσα: Στα social media με φλερτάρουν απροκάλυπτα και χυδαία

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την εμπειρία της στο «Asia Εxpress», αλλά αποκάλυψε και αν τη φλερτάρουν στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεών της με τον Χρήστο Ζώτο.

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε μάλιστα πως δέχεται επίμονο φλερτ στα social media, αλλά όχι στην πραγματική ζωή, ενώ μίλησε και για την εμπειρία της στο Asia Express.

«Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι», αποκάλυψε η Χριστίνα Κολέτσα στον Γιώργο Γιαννούλια.

«Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με την Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals.

Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά.

Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Χριστίνα Κολέτσα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις