Δευτέρα, 15 Απρ.
24oC Αθήνα

Χριστίνα Κοντοβά για Τζώνη Καλημέρη: Το πιο δύσκολο ήταν να εξηγήσω στην Άιντα τον χωρισμό 

Χριστίνα Κοντοβά για Τζώνη Καλημέρη: Το πιο δύσκολο ήταν να εξηγήσω στην Άιντα τον χωρισμό 

Λύγισε η Χριστίνα Κοντοβά μιλώντας για την κόρη της Άιντα αλλά και για το πόσο τη στήριξε στην προσπάθεια να υιοθετήσει το κοριτσάκι της, ο πρώην σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης.

Η Χριστίνα Κοντοβά ήταν καλεσμένη της Βάσως Λασκαράκη στην εκπομπή Break, το μεσημέρι της Κυριακής (03.03.2024) και όταν μίλησε για την υιοθεσία της Άιντα, τον Τζώνη Καλημέρη και το χωρισμό τους, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί και ότι είμαι μια χαρά. Η ανάγκη μου όμως για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί.

Έλεγα δηλαδή ότι “εγώ θέλω να έχω ένα παιδί από εδώ”. Ήταν πολλές οι στιγμές που λύγισα και νομίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν εκεί. Θέλω να πω όμως ότι ποτέ δεν λύγισα για τον σκοπό μου.

Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα εδώ”. Ήταν όμως πολλές οι φορές, ειδικά και προς το τέλος της διαδικασίας της υιοθεσίας, που νόμιζα πραγματικά ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου.

Νομίζω πως αν δεν είχα τον Τζώνη (Καλημέρη) στη ζωή μου εκείνη την εποχή δεν θα ήταν το ίδιο. Μάλιστα, δεν το έχω πει ποτέ αλλά ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε αυτό το όνειρο.

Είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει ότι είχα αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου, από την αρχή της γνωριμίας μας. Μου είχε πει “πάμε μαζί και θα είμαι εδώ”. Και ήταν εκεί και είναι μέχρι και σήμερα που μιλάμε ο μπαμπάς της», είπε συγκινημένη η σχεδιάστριας μόδας.

Και η Χριστίνα Κοντοβά συνέχισε: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να εξηγήσω στην Άιντα τον χωρισμό μας γιατί το παιδάκι αυτό είχε πολλές αλλαγές μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα. Πιστεύω όμως ότι είναι μαθημένη στις αλλαγές.

  

Μας δυσκόλεψε πολύ και τους δύο αυτό, ήταν η πρώτη μας σκέψη. Όχι για εμάς, για το παιδί».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις