Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρήστος Λούλης: Έχω καβάτζα μέχρι το Πάσχα – Τι είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Χρήστος Λούλης: Έχω καβάτζα μέχρι το Πάσχα – Τι είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Χρήστος Λούλης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης, δήλωσε μετανιωμένος για τη δήλωση που είχε κάνει κατά της Ζέτας Μακρυπούλια. 

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε μάλιστα μετανιωμένος στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη για την ατάκα του ότι δεν μπορεί να θεωρήσει συνάδελφο τη Ζέτα Μακρυπούλια

Εξομολογήθηκε, μάλιστα, την προθυμία του να πρωταγωνιστούσε σε θεατρικό έργο με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά.

Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρονών και δίπλα μου είχα 20άριδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε να νιώσω καλά για τον εαυτό μου. Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε επίσης για το πώς τα παιδιά του αντέχουν στην τηλεκπαίδευση αλλά και πώς εκείνος και η γυναίκα του.

Παράλληλα, σημείωσε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών λέγοντας πως ακόμα και ο ίδιος δεν έχει χρήματα στην άκρη για…πάντα και τέλος ανέφερε ότι θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αφού πρώτα δει ότι δεν έχει παρενέργειες σε όσους το έκαναν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις