Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά από 4 γάμους δηλώνει ειδική

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά από 4 γάμους δηλώνει ειδική
Φωτογραφία Reuters

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατάφερε χωρίς δυσκολία να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνιση της αλλά και με όσα είπε την  βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ντυμένη στα ροζ θυμήθηκε μάλλον την ταινία Wedding Planner και μίλησε χθες (7.1.2024) στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, στον Μαρκ Μάλκιν για τις γνώσεις της γύρω από τον γάμο. Αφορμή, το νέο της βίντεο κλιπ με γαμήλιο θέμα για το τραγούδι «Can’t Get Enough».

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι έχει εμπειρία με κάποιους γάμους, η Τζένιφερ Λόπεζ αστειεύτηκε: «Έχω. Είμαι κάποιου είδους ειδική, θα μπορούσες να πεις, με κάποιο περίεργο τρόπο. Όχι τόσο στον γάμο αλλά στις τελετές του γάμου»

Και συνέχισε: «Δεν παίρνω τον εαυτό μου τόσο στα σοβαρά. Νομίζω ότι η ζωή είναι ένα τρελό ταξίδι που πέφτεις και ξανασηκώνεσαι, και συνεχίζεις να προσπαθείς και ποτέ δεν τα παρατάς».

Ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ είναι ο τέταρτος. Προηγουμένως η Τζένιφερ Λόπεζ έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Οχάνι Νόα, τον Κρις Τζαντ, και τον Μάρκ Άντονι με τον οποίο έκανε και τα δύο της παιδιά.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Τζέι Λο πως ξέρει ότι αυτός ο γάμος είναι και ο «μοναδικός», εκείνη απάντησε γελώντας «Μερικές φορές όταν λένε ότι ξέρεις, ξέρεις. Και άλλες φορές, όταν δεν ήξερες, δεν ήξερες».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε αν είχαν υπάρξει φορές που πηγαίνοντας στην εκκλησία δεν ήταν σίγουρη για την απόφασή της. Τότε η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Νομίζω ότι πάντα πας με τις καλύτερες διαθέσεις […] όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην επαγγελματική».

 

Όσον αφορά τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ, μίλησε με τρυφερότητα. «Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν και υποστηρικτής», είπε αρχικά. «Όπως είμαι εγώ δική του, που είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε επειδή έχει υποψηφιότητα και είμαι τόσο περήφανη για εκείνον και αγαπώ αυτή την ταινία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Άφλεκ βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία του με τίτλο «Air».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις