Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζέτα Δούκα: Το νέο μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου

Ζέτα Δούκα: Το νέο μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: Νέο μήνυμα από τη γνωστή ηθοποιό στο Instagram, μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

Οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος δεν έχουν τέλος… Η Ζέτα Δούκα, μετά την ανάρτησή της που εμμέσως αναφερόταν σε συνάδελφό της, έδινε τον ορισμό του “αυτογκόλ”, με μία νέα ανάρτησή της προσπαθεί να δώσει δύναμη σε όσους έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση. 

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα μπροστά στην κάμερρα κατά πολύ γνωστού ηθοποιού, οι εξελίξεις στο χώρο του θεάματος είναι καταιγιστικές.

Ακολούθησαν η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά, οι οποίες με τη σειρά τους κατήγγειλαν κι άλλο πρόσωπο του χώρου, ενώ αποκαλύψεις έγιναν και για γνωστό σκηνοθέτη από τρεις άντρες ηθοποιούς.

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, που έκανε την αρχή για να σπάσει η σιωπή και ο φόβος που επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, από τη μέρα που έδωσε τη συνέντευξη αυτή δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα στήριξης και αγάπης.

Η Ζέτα Δούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε σήμερα να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

“Καλημέρα κόσμε. Ότι κι αν σε βαραίνει έχεις πάντα τη δύναμη να σηκωθείς”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις