Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι παίρνουν και επίσημα διαζύγιο – Η τεράστια περιουσία που πρέπει να χωρίσουν

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι παίρνουν και επίσημα διαζύγιο – Η τεράστια περιουσία που πρέπει να χωρίσουν
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Είναι επίσημο. Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο αθλητής με story στον λογαριασμό του στο Instagram, επιβεβαιώνοντας και παράλληλα δίνοντας τέλος στις φήμες που ακούγονταν εδώ και καιρό.

«Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», έγραψε για το διαζύγιό του με τη Ζιζέλ ο Τομ Μπρέιντι. «Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας από κάθε άποψη», πρόσθεσε.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνουν πάντα την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει», είπε ο 7 φορές πρωταθλητής του NFL. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν ενώ ο Τομ Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, τον 15χρονο Τζακ.

Οι φήμες υπήρχαν από καιρό, με πολλά δημοσιεύματα από διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν ότι το παγκοσμίου φήμης μοντέλο προσέλαβε τον κορυφαίο δικηγόρο για διαζύγια στη Φλόριντα, ο οποίος είχε στο πελατολόγιό του και άλλους celebrities που έφτασαν στο σημείο να λήξουν τον γάμο τους.

Μπορεί το ζευγάρι να δηλώνει ότι θα παραμείνει ενωμένο σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, όμως ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την τεράστια και πολυτελή περιουσία τους.

Έχουν μαζί μια έπαυλη αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι, καθώς και ένα διαμέρισμα αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι φέρεται επίσης να έχει ακίνητα στη Μοντάνα και στη χερσόνησο Νικόγια της Κόστα Ρίκα.

Οι δυο τους είχαν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο και το net worth τους έφτανε ιλιγγιώδη ποσά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η DailyMail, η περιουσία του Μπρέιντι φτάνει τα 330 εκατομμύρια δολάρια και της Ζιζέλ υπολογίζεται σε περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια

Πηγές είπαν στο TMZ ότι οι δικηγόροι τόσο του Μπρέιντι όσο και Ζιζέλ συζητούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για το διαζύγιο, η οποία θα παραμείνει εμπιστευτική και σφραγισμένη στη Φλόριντα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις