Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 02 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 2 Μαϊου 2019. O Ερμής από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργούν μια δύσκολη μέρα σήμερα! Η διάθεση πολλών από εμάς θα είναι επιθετική, αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου μας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες ας δώσουμε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας μας. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί την στήριξη και τη βοήθεια μας. Σε περίπτωση ταξιδιού, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή! Θετικά ευνοούνται τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού: Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι .

ΚΡΙΟΣ
Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σου είτε για μέλη της οικογένειάς σου με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα και τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσεις σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί για αυτό, ρίξε γέφυρες και γεφύρωσε τυχόν χάσματα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μιας και η μέρα σου ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι με το βαρύ πλανητικό σκηνικό και την Σελήνη στον Κριό. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχολήσου με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές. Αμέσως θα φτιάξει η διάθεσή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις