Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 04 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 04/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη σήμερα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σου υπενθυμίσει την ανάγκη σου για κάποια επιπλέον μαγεία ή έμπνευση στη ζωή σου. Οι ευαισθησίες και ο παρορμητισμός σου αν δεν τον ελέγξεις θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λάθη και παγίδες. Ίσως νιώσεις κάποιον εκνευρισμό που τα πράγματα στα εργασιακά σου δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις υπολογίσει, ή δεν λαμβάνεις την εκτίμηση που θα έπρεπε. Αυτό όμως να είσαι βέβαιη, πως θα σε παρακινήσει να στοχεύσεις ψηλότερα. Η επιθυμία σου για νέες ερωτικές, συναισθηματικές εμπειρίες και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μεγαλώνει. Έτσι απελευθερώνεσαι και σε συνδυασμό με την πλανητική εύνοια που λαμβάνεις, είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Εσύ τώρα που έχεις ένα μόνιμο σύντροφο, φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες και να προσθέσεις τη μαγεία και το χρώμα που λείπει από τη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αμφιβολίες σήμερα που σχετίζονται με τους φίλους, τα δημιουργικά έργα, τα όνειρα και τη συναισθηματική σου ζωή μεγαλώνουν καθώς και οι ανασφάλειές σου. Ηρέμησε και προσπάθησε να μετρήσεις τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως υπερτερούν. Καινούριες επαγγελματικές προτάσεις και προκλήσεις, μη φοβηθείς να τις ακολουθήσεις και να τις δεχτείς. Είναι πραγματικά η ώρα να αποδείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις. Βάλε τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και μη μένεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν ικανοποίηση. Καιρός να αποφασίσεις εσύ για τη συναισθηματική σου ζωή. Απελευθερώσου και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που έχει ταράξει τον ύπνο σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απόψε εκφράσου και πες ελεύθερα στο σύντροφό σου αυτά που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες αυξάνονται με την ενίσχυση των σημερινών όψεων. Το έχεις που το έχεις έμφυτο το ταλέντο, φαντάσου σήμερα τι μπορείς να καταφέρεις. Η σύγχυσή σου σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί να ρίξει λίγο την παραγωγικότητά σου, αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Το σταδιακό πέρασμα της Σελήνης στο απέναντί σου ζώδιο, σε απελευθερώνει συναισθηματικά. Ο παρορμητισμός σου σε κάνει πιο τολμηρή και διεκδικητική με τον έρωτα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε αργά το βράδυ να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Τόνισε τη αδιαμφισβήτητη θηλυκότητά σου και παρέσυρε τον εκεί που θέλεις εσύ.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις