Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 05 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 05/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου τα θετικά της ημέρας, βασιζόμενη πάντα βέβαια στις δικές σου δυνάμεις. Μικρές απογοητεύσεις από τρίτα πρόσωπα που ενδεχομένως πίστευες και υπολόγιζες στη βοήθεια και το συναίσθημά τους, αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα. Η συνέπειά σου στα εργασιακά θα φέρει και τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Την αναγνώριση και τη διάκριση. Πλησίασε απόψε το σύντροφό σου και δώσε τέλος στα όσα δυσάρεστα μπορεί να ειπώθηκαν. Μη δίνεις συνέχεια για την οποία δεν είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σε ανταμείβει για την υπομονή και επιμονή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει μια τάση σήμερα του να είσαι και να δρας υπερβολικά κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Για αυτό μπορεί να ευθύνεται ο ενθουσιασμός ή η υπεραισιοδοξία σου. Αντιμετώπισε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και προσπάθησε να πατάς στη γη. Στις εργασιακές συζητήσεις που θα λάβεις μέρος, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Αν είσαι βέβαια και σωστά προετοιμασμένη, θα κερδίσεις πολλά έξτρα μπόνους. Ο σύντροφός σου κάτι φαίνεται να έχει να σου προτείνει. Κάτι που θα αλλάξει το χαρακτήρα της σχέσης σας και θα δώσει μια πιο σοβαρή τροπή. Μην του αρνηθείς και μην τον ταλαιπωρήσεις μέχρι να του δώσεις απάντηση. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Διανύεις μια πολύ καλή περίοδο για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή, όμως θα πρέπει να κινήσεις και λίγο εσύ τα νήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι εξαιρετικό για την εύρεση λύσεων και τον τρόπο βελτίωσης της οικογενειακής σου ζωής. Οι συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φαίνεται να είναι εποικοδομητική και η αναζήτηση πληροφοριών που χρειάζεσαι μπορεί να είναι χρήσιμη. Απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση στα εργασιακά και προσπάθησε να διατηρήσεις την καλή εικόνα του εαυτού που έχεις χτίσει με πολύ προσπάθεια. Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν και σε παροτρύνουν να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη σου, μια ξαφνική συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου δίνει μεγάλη χαρά και την αίσθηση πως κάτι καινούριο ξεκινάει. Για κάθε σου επιφύλαξη, ή για κάθε σου αμφιβολία, εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις