Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 06 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 06/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες με τον Ήλιο και τον Κρόνο σε συμμαχία, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις των έλεγχο στα χέρια σου να ανακτήσεις δυνάμεις, να προωθήσεις μακροπρόθεσμα σχέδια και να φτάσεις τους στόχους σου. Βρες τη χρυσή τομή και βάλε πρόγραμμα στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην ασχολείσαι με τα όσα συμβαίνουν και λέγονται γύρω σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε γεμίζει ενέργεια και θετική διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου και διώξε μακριά ό,τι νιώθεις να σου στερεί την ελευθερία σου. Οι φίλοι και τα οικεία σου πρόσωπα δεν σε αφήνουν στιγμή να νιώσεις παραπονεμένη και μόνη. Εντάξει μπορεί να μην καλύπτουν την ανάγκη ενός ερωτικού συντρόφου, όμως τα συναισθηματικά κενά και το αίσθημα μοναξιάς το καλύπτουν μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, όμως δεν ξέρεις από που να αρχίσεις πραγματικά. Μείνε λίγο μόνη σου, απόφυγε την πολυκοσμία και τις επιρροές τρίτων προσώπων. Μίλα με τον εαυτό σου ειλικρινά και θέσε τις προτεραιότητές σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, για αυτό προσπάθησε να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου όσο σου επιτρέπεται και ξεκουράσου. Όσο ακόμα κρατάει το καλοκαιράκι πάρε το σύντροφό σου αγκαλιά και πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα. Εκμυστηρεύσου του τα συναισθήματά σου και πρόσθεσε μια πινελιά ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην παραιτήσαι και μην απογοητεύεσαι. Σε περιμένουν τόσα όμορφα πράγματα παρακάτω, που μπορείς να τα ονειρευτείς και να γίνουν πραγματικότητα. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου δημιουργεί ένα δίχτυ ασφαλείας στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανικανοποίητα συναισθήματά σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Εντάξει μπορεί όλα να μην πηγαίνουν έτσι όπως τα ήθελες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πηγαίνουν και άσχημα. Στο χέρι σου είναι να βρεις τις ισορροπίες σου και να θέσεις τους κανόνες. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μη δίνεις δικαιώματα. Θυμήσου πως διεκδικείς κάτι καλύτερο κι αυτό απαιτεί προσπάθεια και κόπο. Μπορείς να προσθέσεις μαγεία στη σημερινή βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε κάθε φαντασίωσή σου πραγματικότητα και αφέσου. Μην κάθεσαι σπίτι περιμένοντας ένα τηλέφωνο ή μια είδηση από το άτομο που πλήγωσε την καρδιά σου. Ντύσου, στολίσου και βγες να διασκεδάσεις.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις