Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 07 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 07 Μαϊου 2019. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, με τη θέση του Κρόνου να μας επιβάλει την πειθαρχία! Ίσως να αισθανθούμε κάπως άβολα στον εργασιακό μας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνυπάρξουμε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στα άτομα που μας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθανόμαστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό μας λόγο ή τη συμβουλή μας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα όλα εξαρτώνται από τη δική μας διάθεση, που μοιάζει να είναι κυκλοθυμική. Έτσι ενώ ξεκινώντας από μια ευχάριστη συνάντηση, για φαγητό ή ποτό, ίσως για κάποια αγορά προσωπικών μας πραγμάτων, μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη σύγκρουση και να σας χαλάσει τη διάθεση. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ
Κάνε έναν πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σου και δες κατά πόσο έχεις καταφέρει να εκπληρώσεις τους στόχους που είχες θέσει. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Ως προς τη σχέση σου, το τετράγωνο της Αφροδίτης παρεμβάλει εμπόδια, το πείσμα σου δεν σε αφήνει να δεις τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σου. Δείξε διαλλακτικότητα γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σου λάθη.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός στον 1ο οίκο σου σε πτώση σε πιέζει σήμερα. Θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σου, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις αυταρχική. Φρόντισε να βρεις ισορροπία και μέτρο για να φέρεις αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιο πρόσωπο ίσως επανέλθει στη ζωή σου σήμερα, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητά σου. Έχεις την ευκαιρία να φανείς γενναιόδωρη σήμερα, κάτι που αν το κάνεις θα ανταμειφθείς από το Σύμπαν.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις