Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 07 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 07/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα φαίνεται να σε προκαλεί να ξεφύγεις από ένα πρότυπο, μια διαδρομή ή και τον μέχρι σήμερα προγραμματισμό σου. Πρόσεξε τους κινδύνους και μη δρας επιπόλαια. Κάθε σου κίνηση θα πρέπει να είναι αυστηρά μελετημένη. Περιόρισε το άγχος και πρόσεξε την υγεία σου. Ενισχυμένη φαίνεται η αυτοπεποίθησή σου και μιας και τελειώνει η βδομάδα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να δεις φίλους, να γεφυρώσεις αποστάσεις και να καλύψεις κενά, που δημιουργήθηκαν λόγω των πολλών σου υποχρεώσεων. Αρκετά αποκαλυπτική γίνεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό βοηθά τη σχέση σας να ενισχυθεί. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτες ειδήσεις, προτάσεις και συναντήσεις, ανεβάζουν τη διάθεση και την αδρεναλίνη σου για περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι λίγο επαναστατική και ανήσυχη σήμερα. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και μη γίνεσαι σαρωτική. Αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ίσως και να χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορεί να ακούγεται και να φαίνεται τολμηρό, αν όμως διαχειριστείς την κατάσταση και τις συζητήσεις με ψυχραιμία, μόνο καλό θα αποκομίσετε και οι δυο. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αντιμετωπίζονται μόνο με θετική σκέψη. Σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και συμπεριέλαβε στη μέρα σου διασκέδαση και συναντήσεις με καλούς και δοκιμασμένους φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να ξεφύγεις απ’ την καθημερινότητα, να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως και να απαλλαγείς από στερεότυπα και κανόνες. Παρόλα αυτά δεν ξέρεις πως να το κάνεις κι αυτό σου προκαλεί ανησυχία και μεταβολές στη διάθεσή σου. Ξαφνικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν τελικά να ακολουθήσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου και να ξεκουραστείς αρκετά. Η σχέση με το σύντροφό σου αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου, μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου. Πρόσεξε όμως την απατηλή αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα θολό τοπίο. Εσύ που είσαι μόνη μην εμπιστεύεσαι και τόσο πολύ αυτά που σου υπόσχονται άτομα, είτε του παρελθόντος, είτε νέες γνωριμίες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις