Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια 08 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 08/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ξυπνάς με πολύ καλή διάθεση και αποφασισμένη να αλλάξεις, να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει, σε αγχώνει και σε στεναχωρεί. Να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να επωφεληθείς σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις όλο το κέφι να ασχοληθείς με την τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Όσο περνούν οι ώρες βέβαια, το μυαλό σου αρχίζει να τρέχει στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν είναι κακό να οργανώσεις το πρόγραμμα της εβδομάδας, έτσι ώστε να μειώσεις την κούραση και το άγχος. Υπάρχουν ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, τόσο στο να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με το σύντροφό σου, όσο και να δεχτείς τηλέφωνα και προτάσεις από νέα πρόσωπα που θέλουν να γεμίσουν το κενό της μοναξιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σημερινές όψεις είναι εξαιρετικές για ειλικρινείς συνομιλίες καθώς και για την απόκτηση και ολοκλήρωση μιας επιθυμίας σου. Απόλαυσε τη μέρα σου με πάθος και χαμόγελο και τη διάθεση να ζήσεις στιγμές καλοπέρασης. Το έχεις ανάγκη και πρέπει άλλωστε να φορτίσεις και τις μπαταρίες σου για τη βδομάδα που έρχεται. Ειλικρίνεια και ρομαντισμός χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε όμως μη γίνεις ιδιαίτερα απαιτητική μαζί του. Μην ξεχνάς πως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τα δικά του θέλω. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει εκπλήξεις για σένα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σημερινές όψεις σε βοηθούν να αναγνωρίσεις και να αφουγκραστείς συνειδητά τις ανάγκες σου, να αφήσεις πίσω το παρελθόν και τα λάθη του, να σβήσεις ανασφάλειες και φοβίες από το μυαλό και την ψυχή σου. Μην παρασύρεσαι σε γκρίνιες και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα επιδίωξε μια ήρεμη συζήτηση, που θα γεφυρώσει τις αποστάσεις και θα λύσει τις όποιες διαφορές σας. Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία του παρελθόντος είναι πλέον απαγορευμένες για σένα. Προτίμησε αν είσαι συναισθηματικά μόνη, να περάσεις όμορφα την Κυριακή σου, παρέα με φίλους. Το άγχος για τα οικονομικά και για το αν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου συνεχίζεται.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις