Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 09 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 09 Μαϊου 2019. Mε την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία σήμερα η μέρα υπόσχεται πολλά θετικά! Ακόμη κι αν έχουμε κατακτήσει ό,τι επιθυμούσαμε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν μας ικανοποιεί και θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψουμε ό,τι με τόσο κόπο χτίσαμε. Στα συναισθηματικά μας θα προσελκύσουμε την προσοχή σήμερα και θα έχουμε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Να κάνουμε την επιλογή μας ανάλογα με τις αντικειμενικές μας ανάγκες και να μην παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσουμε. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον που θα είναι προς όφελός σου με το εξάγωνο της Σελήνης να σε ευνοεί. Ίσως να δεχτείς μια πρόταση για μια θέση ευθύνης, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείς, ούτε όμως και να αποδεχτείς χωρίς να προβληματιστείς για τα κρυφά κίνητρα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο προγραμματισμός της μέρας θα πάει περίπατο σήμερα λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ωστόσο η μέρα σου δεν θα πάει τελείως χαμένη, γιατί μια ευχάριστη έκπληξη θα ισορροπήσει τις όποιες απώλειες με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία. Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σένα και δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα, ώστε να κερδίσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις