Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 10 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα! Ίσως υπογράψεις ένα επικερδές συμβόλαιο, εάν είσαι άνεργη να βρεις δουλειά, εάν αναζητάς καλύτερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου, ενώ ακόμα και το ενδεχόμενο να κερδίσεις λαχείο είναι πιθανό σήμερα! Το δεύτερο μέρος της μέρας είναι πλούσιο σε εκπλήξεις και γεγονότα! Ενδεχομένως να έχουν σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ερωτικό σύντροφο ή απογόνους, και θα σε επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό!

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ξεκινήσει λίγο περίεργα η μέρα σου! Η αλληλεπίδρασή σου με γείτονες ή συναδέλφους θα τους αφήσει λίγο με το στόμα ανοιχτό, άλλα θα το ξεπεράσουν γρήγορα. Εσύ όμως θα υποφέρεις μεγάλο μέρος της μέρας από κακοκεφιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να επιβεβαιώσεις στους ανωτέρους σου τις δυνατότητες και δεξιότητές σου. Η μέρα είναι κατά τα άλλα πολύ καλή για ανακατασκευές ή επισκευές στο σπίτι, αρκεί να μην αψηφίσεις την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια μέρα που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σένα. Μπορείς να ζητήσεις από τους ανωτέρους σου αυτό που οραματίζεσαι για την καριέρα σου και να εισακουστείς, αρκεί τα επιχειρήματά σου να είναι καλά μελετημένα και να έχεις θετική ενέργεια. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο, να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα που κάθε άλλο παρά έμπιστα είναι και το καλό σου θέλουν. Φύλαξε να νώτα σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις