Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 11 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τον πρώτο λόγο σήμερα έχουν η οικογένεια και το σπίτι. H Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου!

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σε κάνει λίγο οξύθυμη και επιθετική με τον Ήλιο σε τετράγωνο στο ωροσκόπιό σου. Να φανείς ευγενική και γενναιόδωρη με τους γύρω σου, γιατί σου στάθηκαν στα δύσκολα και δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από την ευγνωμοσύνη σου. Η επικοινωνία σου με άτομα που αγαπάς μπορεί να είναι διαταραγμένη. Ειδικά από τους γονείς σου μπορεί να δεχθείς σφοδρή κριτική για τον τρόπο ζωής σου και να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν σου βγαίνουν με την ευκολία που θα περίμενες οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, με τον Ουρανό στον Ταύρο να επηρεάζει τον 1ο οίκο σου, αλλά με την υπομονή και την επιμονή θα το οδηγήσεις εκεί που πρέπει. Και με το ταίρι σου πεισμώνεις σήμερα και δεν μπορείς να δεις ότι αυτά που σας χωρίζουν δεν είναι παρά οι λεπτομέρειες. Καλύτερα ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δείξε διάθεση για συνεργασία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις