Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 11 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη γινόμαστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθανθούμε την ανάγκη να ζήσουμε έντονες και απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή μας για σήμερα είναι να διατηρήσουμε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολούμαστε με τους ανθρώπους. Για να είμαστε αποτελεσματικοί θα πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Ερωτεύσου, διασκέδασε, νιώσε χαρά… Είναι η κατάλληλη εποχή για να βρεις επιτέλους το ταίρι σου αν είσαι αδέσμευτη με τον Ουρανό στον 5ο οίκο σου σύντομα να φέρνει αλλαγές. Οργάνωσε τα επαγγελματικά σου και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην εμπλακείς εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σου δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι σήμερα. Απόφυγε λογομαχίες με την αντίθεση του Άρη! Εκτίμησε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεσαι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει το φταίξιμο.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις