Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 11 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 11 Μαϊου 2019. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα καλό είναι να επικεντρωθούμε στα οικονομικά μας, να κάνουμε έναν σοβαρό προγραμματισμό και κυρίως στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψουμε απορρίπτοντας από την τρέχουσα πραγματικότητα ό,τι δεν είναι απαραίτητο. Όμως δεν πρέπει να αφήνουμε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν τη στάση, τη συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό μας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθούμε να το θέσουμε στο περιθώριο… Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών επιβάλει την πειθαρχία. Θετικά ευνοούνται : Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Το τρίγωνο του Κρόνου στον 10ο οίκο σου επιβάλει την πειθαρχία. Συμβουλεύσου πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάνε έρευνα σε βάθος και πράξε έπειτα από σκέψη. Αν αποφύγεις παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτεις, θα πετύχεις πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε να αναμειχθείς σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σου χώρο και μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου να παράγεις μεγαλύτερη ποσότητα δουλειάς από αυτή που αντικειμενικά μπορείς γιατί θα εκτεθείς με το τετράγωνο της Σελήνης στον Λέοντα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Κάποια δικά σου άτομα χρειάζονται τη στήριξή σου και θα πρέπει να τους αφιερώσεις αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σε εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να ξεβολευτείς, αλλά δεν μπορείς και δεν πρέπει να το αποφύγεις.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις