Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 11 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τη συναισθηματική σου επικοινωνία. Εκφράσου ελεύθερα και έλα κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και συνεργάτες. Κάποια σχέδιά σου στα εργασιακά μπορεί να σημειώνουν καθυστερήσεις που δεν περίμενες. Μην απογοητεύεσαι και μην πισωγυρίζεις στις απόψεις σου. Μείνε σταθερή στους στόχους σου και σύντομα θα δεις και τα αποτελέσματα. Διώξε τις όποιες αμφιβολίες έχεις εις βάρος του ερωτικού συντρόφου και μην αφήνεις σκοτεινές σκέψεις να σε βαραίνουν. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη γοητεία σου αυξάνει τους θαυμαστές σου. Με μια πιο προσεκτική ματιά θα ενθουσιαστείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που μπορεί να ενισχύσει το πορτοφόλι σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο κυλά η μέρα καλό θα ήταν να προσέξεις τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις σου. Η ανυπομονησία που σε διακατέχει και πιθανά η κούρασή σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Μείνε πιστή στον προγραμματισμό των εργασιακών σου, όσο κι αν κάποια γεγονότα ή και πρόσωπα προσπαθούν να σε αποδιοργανώσουν. Η ρομαντική διάθεσή σου γεφυρώνει τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και σου εξασφαλίζει μια διαφορετική από ότι συνήθως βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναμοχλεύεις το παρελθόν. Η νοσταλγία και η παραμονή σου σε αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι ευκολότερο να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδιά σου μιας και οι ιδέες που γεννά το μυαλό σου μπορούν να απογειώσουν τα επιχειρήματά σου. Διατήρησε τον ενθουσιασμό σου και τις βραδινές ώρες χάρισε μια ιδιαίτερη βραδιά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δείξε του τα συναισθήματά σου και γοήτευσέ τον με την ακαταμάχητη γοητεία και παιδικότητά σου. Η εγκράτεια που δείχνεις το τελευταίο διάστημα στη διαχείριση των οικονομικών σου, αρχίζει να αποδίδει.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις