Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια 12 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Δία, χαρακτηριστικό της μέρας θα είναι η εγωιστική σου συμπεριφορά, κάτι που θα φέρει αρνητικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι αδέσμευτη, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρύνει ένα άτομο που από καιρό ενδιαφερόταν για σένα.

ΚΡΙΟΣ
Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματική στη δουλειά σου. Είναι εξαιρετική η μέρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σου κατά τη σημερινή μέρα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, να σου δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον με τον Δία να έχει ξεκινήσει την ανάδρομή του πορεία από εχθές!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, μια καταπίεση θα αισθανθείς και μάλιστα έντονη, μέχρι του σημείου να φοβάσαι ότι η ελευθερία σου τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνεις κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σου. Θέλεις να μοιραστείς κάποια πράγματα με το σύντροφό σου, αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συνέπειες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις