Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 13 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η αποφασιστικότητά σου σήμερα να βελτιώσεις τα εργασιακά, την υγεία σου και να απαλλαγείς από κάθε κακή σου συνήθεια, να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής που υπόσχεται πολλά, είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Αναζήτησε τρόπους για μια μεταρρύθμιση, αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της δουλειάς σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με ευκολότερο τρόπο και γρηγορότερα. Αν νιώθεις ότι η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει πέσει σε μια ρουτίνα και δεν βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον σε αυτή, βρες τη μαγική συνταγή και πρόσθεσε το αλατοπίπερο που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να δεχτείς τις φιλοφρονήσεις ενός ατόμου από το άμεσο ή εργασιακό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή Παρασκευή είναι από τις ευνοϊκότερες μέρες του τελευταίου διαστήματος, για αυτό απόλαυσέ τη και εκμεταλλεύσου τη σωστά. Συνδύασε την προώθηση των δύσκολων υποθέσεών σου με την προσωπική σου απόλαυση. Η ώρα της επιβράβευσης των κόπων και των ιδεών σου στα εργασιακά φαίνεται να καταφτάνει με γοργότατους ρυθμούς. Απόκτησε συμμάχους και συνοδοιπόρους στα μελλοντικά σχέδιά σου και διευκόλυνε το δρόμο της επιτυχίας. Ζήσε παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και κλείσε οριστικά παλιές δυσάρεστες σελίδες. Εσύ που είσαι μόνη, όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, να θυμάσαι πως είσαι ακαταμάχητη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οπότε πέτα τη θλίψη από πάνω σου και μπες ενεργά στο κυνήγι του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, αλλά και γενικότερα η εποχή που διανύεις για να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου και να τις μετατρέψεις από αρνητικές σε θετικές. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική η βελτίωση κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή και τη σχέση σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάποιες εξελίξεις που περίμενες εναγωνίως στα εργασιακά, επιτέλους καταφτάνουν και επαναφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Τις βραδινές ώρες αφιερώσου ολοκληρωτικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Πείσε τον για τα συναισθήματά σου και κάνε τον να νιώσει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Πίστεψε στον εαυτό σου και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις