Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 14 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Εάν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάνε το με τακτ. Το βράδυ, αφού θα έχεις κουραστεί από τις ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείς τρόπους απόλυτης χαλάρωσης. Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσεις μια αυστηρή δίαιτα ή να εντάξεις στη ζωή σου μια νέα συνήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά. Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Πρόσεξε ωστόσο την υγεία σου! Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου. Μην αφήνεις την ευκαιρία να περάσεις το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν τη στήριξή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σου ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσεις να αγοράσεις κάτι που έχει υψηλό κόστος. Προς το τέλος της ημέρας όμως, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σου, μπορεί να σου υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα ήθελες να διαγράψεις από τη μνήμη σου. Είναι σημαντικό να προστατευτείς άμεσα από τέτοιες εισβολές.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις