Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 14 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 14/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο μας που θα επιβραδύνουν τη πρόοδο μας σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση και τον Ποσειδώνα να δημιουργεί κλίμα ουτοπίας, κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τον ενθουσιασμό μας και να διατηρήσουμε σταθερή πορεία πλεύσης. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ
Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου και να σκεφτείς, ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σου θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σου πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είσαι σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο. Αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με την θέση του Ήλιου στον 3ο οίκο. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει. Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Απόλαυσε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι single, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις