Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 14 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 14/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Το σημερινό φεγγάρι στο ζώδιο των Ιχθύων σε παροτρύνει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις δυσάρεστες στιγμές του, να αναλογιστείς τα λάθη ή και τα εμπόδια που κατάφερες να ξεπεράσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Να θέσεις νέους στόχους, αφού μέσα απ’ όσα πέρασες βγήκες αλώβητη και πολύ πιο δυνατή. Είτε αυτά είχαν να κάνουν με το συναίσθημα, είτε τα επαγγελματικά σου. Παλαιότερες ενέργειές σου στα εργασιακά που σε απογοήτευσαν και τα παράτησες, επανέρχονται στο προσκήνιο και σου δίνουν τη δυνατότητα να τα επανεξετάσεις και να τα επανεκκινήσεις, με διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και αναθέρμανε το κλίμα. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, απόψε είναι ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις. Τέλος, κλείσε τις πόρτες του παρελθόντος και κοίτα μπροστά. Ευκαιρίες έχεις πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον 11ο οίκο σου έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου, να αφήσεις να εισχωρήσουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και να επωφεληθείς από αυτούς μελλοντικά, σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μην εμπιστεύεσαι τα άτομα που δεν γνωρίζεις αρκετά στον εργασιακό σου χώρο. Δεν είναι όλοι τόσο ειλικρινείς όπως εσύ. Μην κοινοποιείς λοιπόν τα σχέδιά σου, παρά μονάχα σε αυτούς που η συμπεριφορά τους είναι δοκιμασμένη. Απόλαυσε το φως του φεγγαριού που από μόνο του εμπνέει ρομαντισμό και αποπλάνησε τον ερωτικό σύντροφό σου. Μη σε πιάνει το παράπονο και έρχονται οι ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, εσύ που είσαι μόνη. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και να εισπράξεις το συναισθηματικό ενδιαφέρον που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή Πανσέληνος σε παροτρύνει να βγεις από το σπίτι, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και γιατί όχι, να κάνεις και νέες γνωριμίες. Ούτως ή άλλως, δεν περνάς ποτέ απαρατήρητη με το χαμόγελο και την καθαρότητα στο βλέμμα σου. Το τοπίο είναι λίγο θολό και δεν ευνοεί τα νέα εργασιακά επιχειρήματά σου, γι’ αυτό προτίμησε να παραμείνεις για λίγο στο παρασκήνιο. Πιθανά να υπάρξουν παρανοήσεις στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό απόψε επίλεξε ανάλαφρα και ανώδυνα θέματα. Οργάνωσε μια βραδιά με φίλους και μπόλικη διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, μη μείνεις κλεισμένη στο σπίτι για κανένα λόγο. Η βραδιά είναι δική σου και πρέπει να την απολαύσεις με ό,τι συμπεριλαμβάνει.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις