Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 15 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να έχεις μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την αισιοδοξίας σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρεις, εάν αποφύγεις την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Μην αναβάλλεις άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάσαι να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και μην είσαι ανασφαλής, εάν πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από κάποιον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για τη δημιουργικότητά σου. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Προς το τέλος της ημέρας όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και για αυτό συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις