Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 15 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 15/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στον Τοξότη και η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων μας από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να αφιερώσουμε όλη μας την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούρια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια και το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη, μας συμβουλεύουν να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις… Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Σε ό,τι κάνεις φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Οι συνθήκες εργασίας σου παρουσιάζουν καθυστερήσεις, κάτι που φέρνει στρες με τρεις μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία (Κρόνο – Δία – Πλούτωνα). Οι σχέσεις σου με το σύντροφο σου μπερδεύονται κάπως. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία και το άγχος σου να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άστρα και η Σελήνη στον Τοξότη είναι στο πλευρό σου και σου υπόσχονται ότι η δουλειά σου δεν θα αργήσει να ανταμειφθεί. Στον συναισθηματικό τομέα θέλεις να είσαι ελεύθερη αλλά να μην είσαι μόνη… Πρόκειται για ισορροπίες που χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς, εάν τα καταφέρεις όμως θα είσαι απόλυτα ευτυχισμένη. Καλό θα είναι να έχεις μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι σου και να πάρετε αποφάσεις από κοινού!

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις