Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 15 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Ιδιαίτερα ενθουσιώδης νιώθεις σήμερα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και εμπνέεις, παρακινείς ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις για να απολαύσετε μαζί πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια και σε ευχαριστούν. Δίνεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη δουλειά ή την επιχείρησή σου ή προβάλλεις μια πιο αφοσιωμένη στάση και εικόνα στους γύρω σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του απλά πράγματα, που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις ή να κρίνεις αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όμως με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου το δεύτερο μισό της ημέρας σου προκαλεί την επιθυμία επικοινωνίας, σύνδεσης και συλλογή πληροφοριών. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις νέα καθήκοντα και δραστηριότητες στα εργασιακά, αρκεί να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Μην υπερβάλεις θέλοντας να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες μαζί με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας και να βγείτε απ’ τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα και μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο πρώτο μισό της μέρας η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο δικό σου ζώδιο και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο μπορεί τα γεγονότα και οι εξελίξεις να είναι λίγο ασαφείς, αλλά είσαι σε πολύ καλή φόρμα για νέες ιδέες και ένστικτα που σχετίζονται με τα χρήματα. Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου δυναμικά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη διασύνδεση στα εργασιακά κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση ή και αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις