Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 16 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου;  Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Τι προβλέπει η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη… Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία παρεμβάλει εμπόδια, έντονο δογματισμό και έλλειψη μέτρου. Η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένειά σου. Αναζήτησε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σου ώστε η διάθεσή σου να μην πέσει από το άγχος.

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα ευνοεί νέα ξεκινήματα. Ίσως να αλλάξεις επαγγελματική πορεία σήμερα, ίσως γνωστικό αντικείμενο. Η αλλαγή θα φέρει νέο αέρα στη ζωή σου και θα σε αναζωογονήσει. Έχεις ενθουσιασμό και πάθος, κάτι που κάνει την παρουσία σου στον επαγγελματικό σου χώρο να ξεχωρίζει. Σήμερα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου.
Ευνοούνται:Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες συνομιλίες φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όμως άγχος. Η θέση του Ήλιου ευνοεί τον επαγγελματικό σου τομέα. Σε θετικό κλίμα συνεργασίας με συναδέλφους ή συνεργάτες θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις