Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 16 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε ενθαρρύνουν να φτάσεις λίγο πιο πέρα απ’ τα συνήθη όριά σου. Να ξεπεράσεις φοβίες και ανασφάλειες και να βγάλεις τον ισχυρό σου εαυτό στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο πλέον του Ζυγού σε παροτρύνει να ενισχύσεις τις σχέσεις με τους επαγγελματικούς σου ετέρους και συναδέλφους. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να τους κάνεις ευκολότερα συμμάχους και να αισθανθείς πλέον πολύ πιο ασφαλής στις όποιες επιδιώξεις σου. Λάβε υπόψη σου σοβαρά τα όσα αισθάνεσαι και εισπράττεις προς και από το σύντροφό σου και τόλμησε να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια και κλείσε παλιά κεφάλαια μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί από εσένα -μιας και σου δίνει όλη του την εύνοια- να είσαι τολμηρή και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Μια αναστάτωση στα εργασιακά σήμερα αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία. Πάρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με το σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι τα φαντάσματα που δημιουργεί το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε μια καινούρια σελίδα στη ζωή σου και κλείσε οριστικά παλιά κεφάλαια. Όσο για τα οικονομικά… κάνε ένα πιο σωστό προγραμματισμό και μη νοιάζεσαι για τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Πανσελήνου και σε βρίσκει ανήσυχη για τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Από την άλλη η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να είσαι προσεκτική στον τρόπο επικοινωνίας σου στα εργασιακά. Πρόσεξε τι λες και πως το λες. Αποφόρτισε την ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, αναλώνεσαι άδικα και ποντάρεις άσκοπα σε νέες γνωριμίες. Αποκόμισε τα θετικά και πέτα τα αρνητικά. Μπορείς να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να πάρεις μια ανάσα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις