Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 17 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Τι προβλέπει η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη… Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα θα πρέπει να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που είχες κάνει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία!

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα σε γεμίζει με δύναμη. Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Για αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο. Η μέρα κυλάει ήρεμα για σένα και σου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεσαι όλα όσα επιθυμείς να αποκτήσεις. Κράτησε το συναίσθημα αυτό και για τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα για να έχεις ανεβασμένη ψυχολογία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Κριό σε πτώση ασκεί επιρροή στο ωροσκόπιό σου. Μην δηλητηριάζεις τη μέρα σου με το να επικεντρώνεις την προσοχή σου σε όσους προσπάθησαν να σε βλάψουν. Η καλύτερη τακτική είναι να τους αγνοήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Συνέχισε την καλή δουλειά χωρίς να δυσανασχετείς και στο άμεσο μέλλον θα επιβραβευτείς για την προσπάθειά σου αυτή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις