Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 18 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Σήμερα η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με τον Άρη, και πολλές από εσάς μπορεί να αισθανθείτε έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά… Λειτουργήστε έξυπνα, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος από τον 10 οίκο σου παρεμβάλει εμπόδια. Μην αφήσεις την κακή διάθεσή σου και την απότομη και τσουχτερή γλώσσα σου να σε απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Θα τους χρειαστείς σύντομα… Αν είσαι μόνη, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου! Εάν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη από το Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη απόλαυσε μια μέρα όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Απόλαυσέ την. Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις