Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 18 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αποζητήσεις την ξεκούραση και την ηρεμία σήμερα! Εάν είσαι σε θέση να απολαύσεις κάτι τέτοιο και δεν έχεις αμετάκλητες υποχρεώσεις, αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνεις και σε ηρεμούν. Εάν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά σου, συνιστάται να ελαφρύνεις λίγο το πρόγραμμά σου, επαγγελματικό ή κοινωνικό και να ζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσεις μια καινούρια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση, εάν είσαι αδέσμευτη, να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου εάν είστε σε διάσταση, να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να επιλύσεις χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με τον σύζυγό σου εάν είσαι παντρεμένη. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσεις σήμερα από κοινού με το ταίρι σου να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, με την απόκτηση ενός απογόνου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με σκέψεις για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις